Odrůdy - Nový Zéland

Připravujeme

-

Kohatu™

- příjemná hořkost, svěží vůně

- r. 2011, Nový Zéland, město Kohatu
- svěží charakter piva díky intenzivní vůni tropického ovoce a čerstvě drceného jehličí
- nízká hladina alfy, příjemná zaoblená hořkost
- použití na začátku varu

 

Aroma

Aroma

- květinové, pinie, tropické ovoce

Intenzita Aroma 9/10

Pivovarské využití

Pivovarské využití

- Ale, Pale Ale, India Pale Ale

Dodatečné informace

Dodatečné informace

Země původu Nový Zéland
Alfa kyseliny 6,8 %
Beta kyseliny 4-6 %
Co-humulon 21 %
Celkové silice 0,12-1 ml/100 g
Myrcen 35,5 %
Caryophylen 11,5 %
Farnesen 0,3 %
Humulen 36,5 %