Odrůdy - Nový Zéland
Připravujeme
-
![Chmel](/img/sisky.png)
Kohatu™
- příjemná hořkost, svěží vůně
- r. 2011, Nový Zéland, město Kohatu
- svěží charakter piva díky intenzivní vůni tropického ovoce a čerstvě drceného jehličí
- nízká hladina alfy, příjemná zaoblená hořkost
- použití na začátku varu
![Aroma](/img/aroma.png)
Aroma
- květinové, pinie, tropické ovoce
Intenzita Aroma 9/10
![Pivovarské využití](/img/usage.png)
Pivovarské využití
- Ale, Pale Ale, India Pale Ale
![Dodatečné informace](/img/aditinfo.png)
Dodatečné informace
Země původu | Nový Zéland |
---|---|
Alfa kyseliny | 6,8 % |
Beta kyseliny | 4-6 % |
Co-humulon | 21 % |
Celkové silice | 0,12-1 ml/100 g |
Myrcen | 35,5 % |
Caryophylen | 11,5 % |
Farnesen | 0,3 % |
Humulen | 36,5 % |